Tjäna pengar online på Fiverr

Fiverr är en av de största onlinebaserade marknadsplatserna för frilansare. Sedan lanseringen har sajten vuxit till att bli en internationell marknadsplats för ett stort antal tjänster. Där man såväl privatpersoner som företag mötas för att ta del av och erbjuda alla möjliga sorts kompetenser. Genom att ständigt öka de olika kategorier av tjänster som frilansare kan erbjuda så har Fiverr visat sig vara en väldigt populär och aktuell plats för många olika sorters e-kommers.

Men hur tjänar man pengar på Fiverr? Och kan vem som helst göra det?

Vad är Fiverr?

Fiverr är en sajt där man efter registrering kan köpa och erbjuda olika tjänster. Som frilansare kan man väljer att erbjuda sina tjänster via så kallade gig.

Ett gig består av en tjänstebeskrivning, eventuella exempel via ljud, bild eller film, som sedan annonseras i någon utav de tillgängliga kategorierna. Man väljer själv hur mycket man vill ta betalt men lägsta pris motsvarar fem dollar.

Fiverr lanserades i början av 2010 och har sedan dess blivit allt mer populärt för varje år som går. Numera är det en av de största internationella marknadsplatserna för frilanstjänster, och har kommit att bli representativt för den så kallade gig-ekonomin. Som ansikte utåt för denna sorts verksamhet har de även fått ta emot en hel del kritik. Det har nämligen varit många personer som kritiserat Fiverr för att endast resultera i att en strävan att erbjuda saker till så lågt pris som möjligt. Motargumentet till detta har varit att Fiverr endast är en marknadsplats, och att det är tillgång och efterfrågan som styr hur saker och ting utvecklar sig.

Trots kritik har sajten visat sig ha bärkraft och fortsätter att vara populär.

Hur tjänar man pengar med Fiverr?

En förutsättning för att tjäna pengar med Fiverr är så klart att någon faktiskt är intresserad av de gig som man erbjuder. Endera så erbjuder man något unikt, eller så ser man till att erbjuda något endera till lägre pris eller av högre kvalitet än vad övriga personer gör. Utifrån vad man tjänar så tar Fiverr en provision motsvarande tjugo procent. Resten får man själv ta del av. Om man kan erbjuda en tjänst som är eftertraktad men samtidigt inte särskilt tidskrävande så finns det däremot väldigt stora förutsättningar för att tjäna bra med pengar.

 

En bra idé är att noggrant fundera på vad man har för förmågor. Tack vare Fiverrs breda inriktning så kan man erbjuda allt i från musikkompositioner till programmeringstjänster. Men det är så klart nödvändigt att man faktiskt kan leverera det som man erbjuder. Därför bör man alltid utvärdera sina egna egenskaper. Är man sedan tidigare yrkesverksam är det så klart enkelt att veta vad man kan. Men om man aldrig tidigare erbjudit tjänster över internet så bör man fundera på vad man kan och huruvida det finns en efterfrågan.

 

Att på ett övertygande sätt kunna sälja sina tjänster är så klart också viktigt. Därför bör man se till att utforma beskrivningen av sitt gig på ett sådant sätt att det framstår som kompetent, relevant och lockande utan att för den delens skull framstå som överdrivet säljsnack. Att hitta en balans som är lämplig för vad man erbjuder är därför på många sätt en förutsättning för framgång.

Kan vem som helst tjäna pengar med Fiverr?

Om man ger sig in i frilansarbranschen så bör man vara medveten om att konkurrensen är väldigt hård. I många fall så får man vara beredd på att göra mycket jobb för liten penning, åtminstone tills man har byggt upp tillräckligt med god renommé och rykte för att kunna höja priset. Det är nämligen väldigt många som är ute efter att tjäna pengar med hjälp av Fiverr.

Ofta så är det en fördel om man har specialkompetens eller särskild kunskap inom ett visst område. Oavsett om det kommer från utbildning eller tidigare erfarenheter. Men även de personer som annars är eftertraktade inom sitt fält kommer att behöva visa sina förmågor som ny användare på Fiverr.

På många sätt så är det omdömessystemet som avgör huruvida en viss person får jobb. Och ett bra sätt att skaffa positiva omdömen är att erbjuda sina tjänster till ett relativt sett förmånligt pris.

När man väl med tiden har byggt upp sin närvaro på Fiverr har man ofta stora möjligheter att öka sin prissättning. Ett vanligt förekommande påstående är att det tar ungefär ett år innan man har möjligheten att själv ta kontroll över sin prissättning.

Fram tills dess är det bara att arbeta hårt och acceptera vad marknaden sätter för värde på ens tjänster.

5 tips på att tjäna pengar online

Internet har kommit att bli världens största marknadsplats. Enligt siffror från svenska företag, organisationer och institut så som Svensk Digital Handel, SCB och Internetstiftelsen så har en stor del av kommersen flyttat online. Vad detta innebär är att det även är här som en stor del av pengarna finns att hämta. Låt oss därför ta en titt på fem praktiska sätt att tjäna pengar online.

tjäna pengar online

1. Svara på enkäter och undersökningar mot betalning

Undersökningar och enkäter måste numera anses vara en klassisk och pålitliga extra inkomstkälla. Idén är att man får betalt för att svara på ett antal frågor om en tjänst, produkt eller erbjudande. Ofta handlar det om att företag vill ha en inblick i hur folk upplever deras reklamkampanj. Men det kan även handla om forskning eller att olika myndigheter vill samla underlag för beslut. Hur som helst så kan man förvänta sig att tjäna ungefär en krona för en till två minuters arbete. I många fall så avgör man själv hur många enkäter man vill spara på per dag. Är man ihärdig kan man därför tjäna sig en redig hacka.

2. Utför mikrojobb

Mikrojobb har på senaste tiden blivit väldigt populärt. Dessa är små korta jobb som man genomför under loppet av några minuter eller timmar. Vad man behöver göra varierar, men ofta handlar det om översättning, datainmatning eller allmän administration. Vilka förkunskaper som krävs framgår alltid i samband med att man tackar ja till ett jobb. Skillnaden mellan dessa jobb och traditionellt arbete är att det inte föreligger något anställningsförhållande eller egentlig förpliktelse. På så sätt är det kravlöst och man avgör själv hur många jobb man vill utföra.

3. Låna ut pengar mot ränta

Ett flertal företag har börjat erbjuda lånetjänster som bygger på idén om ett sorts kollektiv där man både lånar ut till och lånar utav varandra. Ofta så kan man själv välja hur stor avkastning man vill ha genom att ha kontroll över räntebeloppet. Viktigt att komma ihåg är att denna sorts utlåning alltid  medför en viss risk. Vill man minimera risken, på bekostnad av läger ränta, så kan man däremot välja traditionella sparkonton. Denna sorts utlåning har på senare tid blivit väldigt populär då man kan välja att återinvestera de pengar man fått från tidigare utlåning.

4. Satsa på att bli en influencer

På många sätt så har det blivit tidens melodi att tjäna pengar som influenser. Vad dessa gör är att främst tjäna pengar genom endera personliga reklamavtal, eller de befintliga annonssystem som finns som en del av de olika kanalerna. För att tjäna pengar så är det däremot en nödvändighet att man har en relativt bred tittarkrets. Anledningen är att det endast är de med en stor målgrupp som anses ha de förutsättningar som krävs för att vara intressanta i ett reklamhänseende. Man bör vara medveten om att detta numera är en väldigt konkurrensutsatt bransch, och att det finns många personer därute som arbetar hårt på att få flest antal visningar och klick. I många fall är det en bra idé att bekanta sig med förutsättningarna för såväl sökmotoroptimering som att matcha sin tilltänkta målgrupps intressen.

5. Köp billigt och sälj dyrt

Att införskaffa saker relativt billigt och sälja dem lite dyrare för att på så sätt skapa vinstmarginal är förmodligen ett av de äldsta sätten att tjäna pengar. I många fall så kan man dra nytta av tull- och momsfriheten inom EU- och Schengenområdena för att kunna importera saker för att sälja dem i Sverige. Här kan man i många fall ha stor nytta av de många internetbaserade handelsplatser som finns tillgängliga. Genom att spendera lite extra tid på att hitta produkter som är intressanta för svenskar så kan man se till att få ett bra underlag för sina inköp, vilket så klart skapar bättre förutsättningar för vinst.

Finns det fler sätt?

Dessa fem tips är så klart långt i från alla sätt man kan tjäna pengar. Men de är fem av de enklaste och mest vanligt förekommande. Ofta så är det ihärdigheten snarare än metoden som avgör huruvida man i slutändan kommer att ha tjänat något. Därför ska man absolut inte ge upp förrän man sett resultat. En stor fördel med ovan nämnda tips är att de inte kräver särskilt stor insats. Vad detta innebär är att man inte behöver spendera särskilt mycket egna pengar för att få chansen att gå med vinst. Jämfört med traditionell investering, där ett startkapital är avgörande, är förutsättningarna därför stora för att tjäna bra med pengar via internet.

Fortissio – Professionell plattform för CFD spekulation

Att investera och vara den som ägnar sig åt valutaspekulation, har blivit mycket populärt. Ja, här är det nästan så att många tror detta är något för gemene man och kvinna. Dock kräver valutaspekulation stora kunskaper och det innebär också stora risker. Här är det verkligen dags att använda samma språk som de negativa gör gällande betting och casino på nätet. Du ska inte spela för mera än du har råd med. Nu finns det dock även stora möjligheter med valutaspekulation för de som verkligen skaffar sig nödvändiga kunskaper. En av de bästa plattformarna för att bedriva CFD spekulation är Fortissio. En spansk produkt som drivs av företaget Vie Finance A.E.P.E.Y S.A.

Vad är CFD spekulation

Något som alla vet och känner till är valutaspekulation. Detta är anledningen till att vi nämnde det i inledningen. Dock är det så att CFD trading, är något mycket större. Det handlar inte bara om valutor, utan här kan det gälla även andra tillgångar som exempelvis aktier och råvaror m.m. Det bästa av allt med CFD trading, är att du inte alls måste äga eller köpa de saker du spekulerar i.

CFD spekulation eller CFD trading handlar om att förutsäga en upp gång eller en nedgång på de olika marknaderna. Du fastställer en tid för ett kontrakt och inom vilket område du vill spekulera. Efter det köper gäller  det marknadspris som var vid kontraktets startpunkt.. I och med det så har du ingått ett avtal där du förbinder dig att sälja till rådande marknadspris när tiden för kontraktet går ut. Efter det vet du om du satsade rätt eller om du förlorade på ditt kontrakt.

=> SKAFFA APPEN I GOOGLE PLAY <==

Detta är Fortissio

Som du säkert känner till finns det många olika plattformar för trading i alla olika former online. Fortissio är alltså en av dessa plattformar. Dock är det så att Fortissio är godkända och kontrollerade av regulatorer inom den Europeiska Unionen. Med det sagt kommer alltså denna plattform för handel kunna anses som seriös inom detta område av spekulation.

Något som dock alltid ska påpekas är att alla former av spekulation där det finns en chans till vinst eller förlust, ska anses som högrisk. Detta betyder att det anses vara en hög risk att investera i och ägna sig åt CFD trading. Faktum är att 76 % av alla som ägnar sig åt denna typ av spekulation går i förlust. Hur som helst kan du också se det positivt. Du som har kunskaper inom detta område, kommer att ha mycket större chanser än att spela på Lotto. Hur många gör inte det?

Så fungerar Fortissio

När du väljer Fortissio som plattform för CFD trading kommer du att göra valet av en mycket modernt sätt att bedriva denna verksamhet. Här kommer du precis som vanligt att behöva registrera dig med ett eget konto, så att alla din trading kan härledas till dig och ditt konto. Efter detta kommer du sedan att behöva sätta in det kapital som du anser att du har råd att avvara för CFD trading.

I det fallet kan du välja mellan Visa, Mastercard, Skrill, Neteller, EcoPaz samt Klara som betalningsmetoder när det gäller insättningar och uttag. När detta är klart är du redo att börja din trading. Här har du nu tillgång till allt från valutor och aktier till råvaror m.m. Naturligtvis fungerar även Fortissio för dig som vill göra din CFD trading i mobilen eller surfplattan. Detta samt att du också får tillgång till massor av tekniska instrument och marknadsanalytiska verktyg samt rapporter.

Olika sätt att investera tillsammans med Fortissio

För dig som alltid är hungrig på att investera i något kommer valet av handelsplattformen Fortissio att bli ett mycket bra val. Här får du ett mycket väl fungerande system där du också finner alla de olika instrument som gör det spännande och intressant att engagera sig i CFD trading. Det är i huvudsak fyra olika områden som finns att investera i hos Fortissio.

  • Valutaspekulation
  • Aktier och fonder
  • Indexspekulation
  • Metaller och råvaror

Inom dessa områden finns det sedan en stor mängd olika saker att spekulera på. Faktum är att du finner inte mindre än över 130 olika instrument att välja mellan. Det du sedan väljer är om ditt kontrakt ska gälla en uppgång eller en nedgång från det initiala värdet vid kontraktets start.

Sammanfattning av Fortissio

För att sammanfatta Fortissio och CFD trading, så står det helt klart att detta inte alls är något för gemene man och kvinna. Här handlar det om stora risker, men för den som skaffar sig nödvändiga kunskaper och en möjlighet till stora vinster.

Vår bedömning av Fortissio som val vid CFD trading blir mycket positivt. Här får du som verkligen går in för CFD trading ett komplett verktyg med alla de möjligheter du kan önska. Faktum är att det kan vara ett av de bästa valen på nätet för närvarande.

=> LÄS MER OM FORTISSIO HÄR HOS FXEMPIRE <==

För- och nackdelar med onlinetrading

Allt fler svenskar har börjat syssla med onlinetrading. Anledningen är knappast någon hemlighet. Denna sorts handel har skapat unika förutsättningarna för snabba vinster och stor omsättning. I detta hänseende så har FXGM Sverige verkligen gått i täten, och därför har FXGM och onlinetrading på många sätt kommit att bli synonymer för svenskar. Men det är inte helt uppenbart vilka fördelar och nackdelar som man kan förvänta sig när det kommer till trading på nätet. Låt oss därför ta en närmare titt på denna unika företeelse.

online trading

Ett flertal fördelar

De flesta personer som sysslar med onlinetrading har poängterat att fördelarna överväcker nackdelarna. Med lite eftertanke så är det ett givet sätt att på ett ansvarsfullt sätt hantera sina pengar. Men vilka anledningar har folk egentligen att syssla med denna sorts handel?

Ger dig kontroll över dina pengar

Många svenskar har kommit att välja onlinetrading då det ger ett unikt mått av kontroll. Man har möjligheten att sätta sina pengar i rullning på det sätt som man själv vill. Oavsett om man tror att framtiden ligger i en viss valuta eller en särskild råvara så väljer man själv vad man vill satsa på.

Snabbare än traditionella aktietjänster

Moderna tjänster för onlinehandel är oerhört snabba. De är särskilt utformade för att på bästa möjliga sätt leva upp till användarnas förväntningar. En viktig del av detta handlar om att aldrig skapa problem för sina användare. Därför är man nästan garanterat en snabb och problemfri upplevelse.

Mer spänning än kasino och större vinstchanser

Man ska inte hymla med att denna sorts handel kan vara oerhört spännande och intensiv. Det finns få sätt som är lika bra på att höja adrenalinet. Men bäst av allt är att man till skillnad från många andra spänningsupplevelser faktiskt har chansen att öka sina pengars värde utifrån sina egna smarta beslut.

euro online trading

Fåtal riskfyllda nackdelar

Viktigt att komma ihåg är att det oavsett fördelar finns ett antal högst påtagliga nackdelar. Är man inte medveten om dessa så finns risken att man överrumplas av dem. Här kommer sakerna du behöver vara medveten om.

Risken för förlust är på riktigt

När man satsar riktiga pengar så är det ett faktum att förlustrisken blir minst lika riktig. Därför ska man alltid vara noggrann med att endast satsa pengar på saker som man vet har en rimlig chans att be positiv avkastning.

Man riskerar att satsa pengar man inte kan avvara

Många som sysslar med handel och investering rekommenderar att man har en särskild investerarbudget som man följer rigoröst. Detta är för att säkerställa så man inte satsar pengar som man egentligen behöver till annat.

Undvik att jaga förluster

Begreppet jaga förluster åsyftar när man satsar pengar i syfte att få tillbaka vad man förlorar. Om man märker att man börjar försöka få tillbaka pengar man förlorat så är det ett väldigt tydligt tecken  på att det är dags att ta sig en funderare över vad man egentligen sysslar med. Se därför alltid till att vara i kontroll över vad du köper och säljer.

Att göra lite allt möjligt – eller?

Många som tjänar pengar på internet har nog någon gång haft tanken på att satsa helhjärtat på någon specifik metod/sajt. Det kan handla om att göra betalda undersökningar 8h/dag, eller att få igång sin storslagna affiliatesajt som man tänkt på alldeles för länge. Oavsett vad gäller det att fullfölja planerna och inte ge upp