Fler metoder

Det finns många olika sätt att tjäna pengar på internet och eftersom vi inte vill begränsa dig genom att endast tipsa om några få metoder kommer vi därför informera om fler tillvägagångssätt här.

Några av dessa tips är relativt välkända medan andra är lite mer oupptäckta. Alla metoder kommer inte passa alla människor men förhoppningsvis hittar du någon som kommer kunna leda till att du får in några extra kronor varje månad.

Betalda undersökningar

Ett populärt och framför allt väldigt simpelt sätt att tjäna pengar på internet. Du får betalt för att svara på frågor om allt mellan himmel och jord; vad tycker du om kanelbullar? eller Volvos bilar? Kan med fördel utföras i hängmattan på sommaren eller i ett varmt bad på vintern. Betalning på ungefär 100-500kr per timma. Läs hela vår genomgång av betalda undersökningar eller kom igång direkt!

Tjäna pengar på Facebook

Allt fler har börjat använda Facebook för att tjäna pengar. Det finns olika varianter när det kommer till sociala medier, och vi har förklarat hur den enklaste metoden fungerar. Skulle du kunna tänka dig att kommentera, ladda upp bilder eller rensa bland kommentarer mot bra betalning? Sätt igång omedelbart!

 

Tjäna pengar på Twitter


Twitter har, likt Facebook, blivit en enorm plattform för utbyte av information och idéer. Där människor vistas finns också goda möjligheter att göra sig en hacka. Är du beredd att twittra för pengar? Testa här!

Tjäna pengar på att testa appar


Inte många vet om denna metod som går ut på att ladda ned, testa och recensera appar mot betalning. Den största fördelen är att mer som ett roligt tidsfördriv än ett arbete, men betalar ändock relativt bra. Börja direkt!