Hitta nya kunder med allabolag plus

Hitta nya kunder med allabolag plus

 Av   september 8, 2020  Tjäna pengar online  0 kommentarer

Att hitta potentiella kunder är inte alltid det enklaste, och kan ibland kräva väldigt mycket research för att hitta nya kunder. Ofta behöver man lägga ned otaliga timmar på detta, vilket i längden kan innebära att det inte känns lönsamt. Visst måste man lägga ned tid för att komma framåt, men att spendera allt för mycket tid på att hitta kunder tar viktig tid från det du egentligen vill göra.

prospektera nya kunder

Prova på Alla bolag plus

allabolagse

Och det är där Alla Bolag kommer in. På denna smarta sidan kan du enkelt söka efter bolag, och hitta – som namnet avslöjar – alla. Där kan du söka genom till exempel “branschsök”, vilket gör det enkelt att hitta alla bolag inom en viss bransch.

Allabolag konkurser

För att göra det ännu enklare kan du använda dig av Alla Bolag Plus. Med den tjänsten får du all information du kan tänkas behöva, och slipper dessutom onödig reklam. Du kan till exempel se när bolagen fick sin F-skattsedel, se vad bolaget är värt, vilka som tidigare har varit befattningshavare och även bevaka bolag.

Så hur kan Allabolag då hjälpa dig att hitta kunder?

  • Fullständig kontaktinformation, som gör det enkelt för dig att komma i kontakt med bolaget utan att du behöver leta efter sådana uppgifter.
  • Bevakning av företag gör att du kan hålla lite extra koll på de företag du är intresserad av, och få veta när något händer.
  • Med befattningshistoriken kan du även se vilka bolagen en person har varit aktiv i tidigare, och vilken roll personen hade.
  • Du kan göra en finansiell analys eller nyckeltalsanalys, och jämföra upp till fem olika företag. På så sätt kan du se hur olika bolag presterar i jämförelse med varandra.
  • Bolagshändelser visar bolagets historik, så att du kan få information om vad som har hänt i bolaget – år för år.
  • Slipp distraherande reklam. Även om detta knappast är den största fördelen, så är det ändå en stor bonus. När reklamen försvinner så slipper du störas av den, och det enda du ser är det du faktiskt vill se.

Det här är bara några exempel på vad AllaBolag Plus kan göra för dig, och det finns många andra fördelar. Utöver detta får du dessutom tillgång till ett registreringsbevis, en årsredovisning och tio stycken kreditupplysningar mikro – varje månad.

Exportera nya sökresultat varje dag. Här får du allt sammanställt som exempelvis vilken omsättning ett företag har och deras kontaktuppgifter. 

I registreringsbeviset kan du se verksamhet, adress, f-skatt, momsregistrering, aktiekapital, inteckningar, firmatecknare och styrelse. Den ger dig helt enkelt en ännu tydligare bild av ett specifikt bolag.

Årsredovisningen visar dig helt enkelt den senaste årsredovisningen, med upp till 12 års historik. 

Kreditupplysningarna visar ansökningar, aktuellt skuldsaldo hos Kronofogdemyndigheten, namn, adress, telefonnummer och betalningsanmärkningar.

Dessa får du alltså hela tio stycken av – varje månad.

Allt till en kostnad av mindre än en dagens lunch per månad! 

Allabolag konkurser

AllaBolag plus är som sagt mycket bra för att prospektera nya kunder. Men det finns även andra fördelar som du kan ha med Alla Bolag. Om du tillhör dem som redan har pengar att investera så kan du göra dina bästa affärer någonsin genom att hitta och lägga bud på konkursbo. Hos Alla bolag ser du om en konkurs är inledd.

Du kan också bevaka upp till 25 bolag och få notiser när något förändrats i ett bolag.

Du kan helt gratis se listan Konkurs inledd hos AllaBolag! Tecknar du AllaBolag Plus så får du ännu mer information i ärendena. 

prospektera nya kunder

Prospektera nystartade bolag med Allabolag

Allt för många säljare lägger alldeles för lite energi på att prospektera. Genom att prospektera nya kunder så får du tag i kontaktpersoner och företag som kan vara intresserade av dina produkter eller tjänster. När du gjort detta arbetet så har du en bra lista med potentiella kunder.

Sedan aktiekapitalet ändrades till 25 000 kronor i år, så startar många fler nya företag. Nystartade företag vill så klart komma igång och har du något att erbjuda till dem kan detta vara en riktigt lönsam väg att gå. 

Själv jobbar jag mycket med SEO och här gäller samma princip med att prospektera, dvs att göra ett grundligt förarbete för att ta fram de bästa sökorden och sedan hjälpa nya kunder att få konverterande besökare.  

AllaBolag Plus gör det smidigt att prospektera nystartade bolag.

Se pris på Alla bolag plusEtiketter: