Hemsidebyggare

Hemsidebyggare

Bästa verktygen för online marknadsföring med trattar

Att ha en egen hemsida kan vara väldigt förmånligt för många. Det oavsett om det handlar om ett eget företag, en e handel, en privat profil eller blogg, för sociala medier, eller en sida där bröllopsgäster kan ta del av användbar information inför det kommande evenemanget. Hemsidor kan vara till för mycket, och kan utformas på väldigt många olika sätt beroende på syfte och behov.

Något som däremot kan vara lite krångligt är att bygga en hemsida. Det speciellt om man själv inte har erfarenhet av det sen tidigare, eller har koll på hur det går till, vad det innebär och vad sidan bör innehålla. Som tur är finns det idag många alternativ av hemsidebyggare att vända sig till – vi tipsar om de bästa verktygen för att skapa en hemsida!

 

Skapa en hemsida gratis online – bäst i test hemsidebyggare

För den som är intresserad och vill skapa behöver det inte vara överdrivet svårt att skapa en hemsida på nätet. Du kan rätt snabbt och enkelt läsa dig fram till vad en sida bör innehålla för att synas bra på google, för att ge värde för besökarna och för att fylla ditt syfte. I och med alla de verktyg du kan använda dig av idag kan det gå mycket smidigt att komma igång.

Det finns många sätt att skapa hemsida på, beroende på vad man vill uppnå och vad man utgår ifrån. Med rätt typ av plattform, en hemsidebyggare och olika SEO verktyg kan du på bara några minuter skapa en webbplats där du och det du har att dela med dig av syns. Och det ofta till ett mycket bra pris. Det handlar bara om att du ska hitta rätt verktyg.

Vi hjälper dig att välja rätt verktyg för online marknadsföring med trattar

Utbudet av hemsidebyggare är idag väldigt brett. För att du sak hitta rätt redan från början kan du ta del av vår bäst i test guide här nedan, där vi listar de bästa verktygen för att bygga en hemsida. Många av dessa erbjuder dig att skapa en gratis hemsida, samtidigt som det är lätt att använda och ger önskvärda resultat.

Groove.cm med Grovefunnels – En av de bästa hemsidebyggarna

GroveFunnels är en sajt som erbjuder dig att ta del av en komplett uppsättning av marknadsförings- och SEO verktyg, som du bland annat kan använda dig av då du vill skapa en webbplats. I skrivande stund får du hela 29 appar gratis! Groovefunnels är ett komplett marknadsföringskit och hemsidebyggare. Den används genom att du förbättrar din marknadsföring online med hjälp av ”trattar”, eller då du vill sälja produkter via din egen domän. Groovefunnels är även ett affiliatenätverk, där du kan hitta flera produkter att sälja. 

Det är väldigt lätt att använda sig av GrooveFunnels för att komma igång, och det går också snabbt att gå från uppstart till att ha en fungerande, riktigt bra hemsida. Designerna på hemsidemallarna slår ingen av de andra verktygen. 

Trots att många anser att just detta verktyg fortfarande har en del förbättringspotential så är det ett faktum att sajten och dess verktyg kan hjälpa dig att uppnå målet om att ha ett komplett paket för hela din verksamhet online.

groovefunnels en av de bästa onlinemarknadsförings trattarna funnels

Hoppas att du gillade videon!

Nu är det dags att uppleva magin själv. Registrera dig för din GRATIS TILLGÅNG till Groove på Groovefunnels!

 

 

Wix.com – ett verktyg för att skapa egen hemsida gratis

På Wix kan du båda skapa och driva din egen hemsida, precis på den nivå du själv behagar. Detta är ett verktyg online där du kan göra allt från att skapa en egen företagsprofil till att bygga en hemsida i form av en blogg, en e handel eller sätta upp ett bokningssystem. En mycket bra hemsidebyggare som passar alla nivåer.

Att många anser att just Wix är ett så pass bra alternativ beror framförallt på att du själv kan välja om du vill använda någon av alla deras färdiga mallar, som både är unika, proffsiga och vackra, eller om hemsidan ska anpassas helt efter dina behov. Du kan välja mellan uppempt 250 tillägg och funktioner, varav många är gratis. Gör det enkelt för dig och välj Wix.

Builderall – hemsidebyggare med drag och släpp verktyg och SEo verktyg

För dig som precis startat ditt eget företag och vill skapa en hemsida kan Builderall vara ett passande alternativ. Detta är en sajt där de kombinerat en hemsidebyggare och verktyg för marknadsföring online, för att du enkelt och smidigt ska kunna komma igång och synas på nätet. De har bland annat ett smart dra och släpp verktyg, samt SEO verktyg.

Shopify – för dig som vill komma igång med e handel

Är du i upptaget om att starta en e handel, och vill skapa en hemsida för detta? Då vill vi tipsa om Shopify, som är en hemsidebyggare speciellt utformad för dig som vill bygga upp en näthandel och sälja produkter på webben. Shopify är lätt att använda och passar perfekt då du vill sälja produkter via sociala medier, marketsplace, bloggar eller via e post.

Systeme.IO – en allt i ett plattform för hemsidor och onlinemarknadsföring

Det är många som anser att Systeme.io är en av de bästa hemsidebyggarna som finns att tillgå online. Detta då du via sajten kan ta del av allt från onlinemarknadsföring med trattar och affilliate program till olika kampanjer, onlinekurser och hemsidor. Det innebär att du via denna sajt kan skapa en professionell hemsida på nolltid, där du lär dig och utvecklas massor.