Tjäna pengar hemifrån

Tjäna pengar hemifrån
Embedded Post Page
1-circle--v1

STEG ETT

Skapa din egen hemsida genom att följa vår guide som leder dig genom processen steg för steg!

2-circle--v1

STEG TVÅ

Dags att tjäna pengar! Vår guide förklarar och tydliggör precis hur du ska gå tillväga!

3-circle

STEG TRE

Luta dig tillbaka låt pengarna rulla in. Det är bara att gratulera till dina lättförtjänta pengar!

Så du vill tjäna pengar online?

Så du vill tjäna pengar online?

Vi som driver Arbetaonline.se heter Johan och Stefan, är båda numera i 40-årsåldern och har hunnit tjäna mycket pengar sedan år 2010 då vi började. Det finns hundratals olika metoder för att tjäna pengar online, och vi har hunnit testa många under dessa år, bland annat PPC advertising, CPA marketing och list building, men fastnat för affiliate marketing (återförsäljning).

Med denna sidan vill vi guida er hur ni kan tjäna pengar hemifrån seriöst.

Vi sätter ihop olika guider hur du kan bli lönsam och tjäna pengar på nätet. Se gärna meny till höger. Där kan du exempelvis lära dig bli en influencer, microinfluenser och tjäna pengar på Instagram.  

Välkommen!

Tack för att du tagit dig tiden att besöka vår webbsida! Letar du efter information om att tjäna extra pengar på internet så har du kommit rätt!

Tjäna pengar hemifrån seriöst

Det finns många som försöker hjälpa nybörjare att tjäna pengar på internet, men det vi saknade när vi började våra karriärer var konkreta guider och tips. Vi visste ingenting om hemsidor och marknadsföring, och tro oss, vi vet hur rörigt och svårt allt kan kännas i början. Det är också anledningen till varför vi skapade Arbetaonline.se – för att enkelt få andra att få upp ögonen för hur man kan tjäna enkla pengar på internet.

Här finns (till en början) en mycket simpel steg-för-steg guide som visar exakt hur du kan skapa din egen hemsida och hur du sen tjänar pengar på den! Lättare än så blir det inte.

Att vara affiliate är ett av de absolut bästa sätten att tjäna pengar online. Det finns utmärkt träning på nätet, exempelvis kan vi rekommendera WealthyAffiliate.com för att snabbt bli proffs på affiliatemarknadsföring. Du kan joina dem helt gratis!

Om du mer är intresserad av att tjäna snabba pengar online, så rekommenderar vi att läsa vår sida om bra betalda undersökningar!

Tjäna pengar som affiliate

Affiliate är ett av de mest lukrativa sätten att tjäna pengar online och bli din egna chef. Duktiga affiliates kan dra in hundratals kronor varje månad, till och med miljoner.

Det kan ta tid att lyckas och det kräver en hel del tålamod och arbete för att bli framgångsrik. Väljer du inte influencer alternativet och sociala medier eller appar, så skapar du helt enkelt en eller flera sajter där du kan marknadsföra olika produkter genom Googles organiska sökresultat. 

Du behöver tillförlitlig hosting som exempelvis HostupOderland eller Miss Hosting.

Läs gärna vår artikel om att bli affiliate för att se vilka affiliateprogram och affiliatenätverk som du bör registrera dig på, samt vilka du bör undvika.

Topp 3 Affiliatenätverk i Sverige

Embedded Post Page
Icon 1

Nytt affiliate nätverk som drivs av framgångsrika affiliates med personlig service. Här finns minst 150 anslutna annonsörer. Addrevenue.io har etablerat sig i hela Europa

Icon 2

Väletablerat svenskt affiliatenätverk med över 340 annonsörer. Mycket bra statistik verktyg och fantastisk support. Layouten är mycket tydlig och enkelt att välja affiliateprogram.

Icon 3

Tradetracker är ett brittiskt affiliatenätverk med kontor i 25 europeiska länder. Över 100 annonsörer i Sverige. Epost notiser varje gång du konverterar. De spårar dina affiliatelänkar väl.

Tjäna pengar online med GetResponse

Getresponse autofunnel

Getresponse Autofunnel

Getresponse är som en Swiss Army knife med verktyg för internetmarknadsföring. 2019 lanserade Getresponse Autofunnel som är komplett försäljningstratt som kan liknas med Clickfunnels.

Framförallt är Getresponse en plattform för epostmarknadsföringssverktyg, men mycket har hänt med tiden.

Med Getresponse autofunnel behöver du inte försöka slå ihop en massa olika verktyg och gå igenom en komplex och osammanhängd process.

Automatisera din marknadsföring och sälj produkter online med:

 • Facebook-annonser
 • Registreringssidor
 • Landningssidor
 • Betalningsintegration
 • E-post automatisering
 • med mera

Autofunnel tillhandahåller slutanalys och genererar dina rapporter automatiskt.

En annan fördel med Getresponse autofunnel är att den är mycket billigare än Clickfunnels. Du kan få hela marknafsföringspaketet för ca 500 SEK/mån, jämfört med Clickfunnels som ligger på cirka 1000 SEK/mån. 

Getresponse Autofunnel är ett steg-för-steg-system som effektivt leder dig genom processen att skapa en försäljningstratt så att du inte blir förvirrad eller undrar vad du ska göra härnäst.

KLICKA HÄR FÖR ATT SE MER HOS GETRESPONSE
Du kan prova på Getresponse 30 dagar helt gratis!

Klicka för att godkänna marknadsföring cookies och aktivera detta innehåll

Tjäna pengar med AI

Specialerbjudande: ni får 10 000 bonuskrediter när de registrerar er via länkar till Jasper nedan.

Vill du veta hur du kan tjäna pengar med hjälp av AI?

Det finns många AI verktyg som kan hjälpa dig att komma igång direkt med onlineverksamheten! 

Här ska vi titta på några av alternativen i AI världen:

JASPER

Jasper är ett heltäckande onlineverktyg kan hjälpa dig att starta en lönsam sidoverksamhet eller till och med ett heltidsföretag! Utmärkt som long-form assistent, men även kortare texter. Verktyget klarar hantera svenska språket utmärkt! 

Hur tjänar man pengar med Jasper?

Jasper är ett trendande copywritingprogram med artificiell intelligens (AI) med hur många möjligheter som helst för precis vem som helst!

Artificiell intelligens används nu av bloggare, YouTubers, podcasters, frilansare, copywriters, e-postmarknadsförare, Facebook-annonseringsexperter och så många andra för att producera bättre copywriting och innehåll för sin online-verksamhet.

Vi vet alla att tid är pengar – och alla kan dra nytta av att ha mer tid!

Vi behöver alltid mer tid för att få saker gjorda och vill vara så produktiva som möjligt med den tid vi har till förfogande.

Så du kanske undrar hur du faktiskt kan tjäna pengar med hjälp av Jasper?

Här är några specifika och enkla sätt att börja tjäna pengar med Jasper som frilansare eller till och med inom ditt eget onlineföretag:

 • Bli frilansskribent
 • Skapa försäljningssidor
 • Skriva texter för e-postmarknadsföring
 • Skapa e-böcker eller fysiska böcker
 • Skapa texter för Facebookannonser
 • Skriva manus för YouTube
 • Bygga webbplatser för kunder
 • Transkribera evenemang eller talare i videoformat (t.ex. podcast).

Vem kan gynnas av AI?

Alla som har ett företag eller skriver för att försörja sig kan dra nytta av Jasper AI. Den hjälper till att förbättra det du skapar för videor, annonser eller till och med ditt företags webbplats eller affiliate sajter.

99,99 % av de inlägg du gör med Jasper kommer att vara helt och hållet originalinnehåll – du behöver inte längre oroa dig för att plagiera andra bloggare!

Du har alltid din egen unika skrivstil, men Jasper hjälper dig att hålla den originell, autentisk och icke-plagierad!

Ett av de jobb som skulle förbättras genom att skriva med Jasper är att skapa innehåll på flera olika plattformar. Ett annat jobb som skulle förbättras är de som förbättrar sökmotoroptimering (SEO). Dessa två jobb kan utföras av alla som har tillgång till Jasper, och det finns många olika sätt att använda tjänsten.

Du kan använda Jasper gratis för att komma igång och prova standardkontot. Om du gillar Jasper – vilket vi definitivt gör – kan du uppgradera till Pro-kontot för att få fler funktioner.

Jasper mallar

Det finns massor av Jaspermallar att använda som du omedelbart kan börja använda för att få igång ditt frilansjobb.

Här är en lista över några av våra favoriter som du kan erbjuda andra onlineföretagare och börja tjäna pengar på att frilansa med.

 • Optimering av sökmotorer
 • Assistent för blogginlägg
 • Rubriker och innehåll för Facebookannonser
 • Idéer till blogginlägg
 • Blogginläggsöversikter, introduktioner och mycket mer!
 • Ämnesrader för blogginlägg
 • Kreativa berättelser
 • YouTube manuskript
 • YouTube beskrivningar
 • Innehållsförbättrare
 • Produktbeskrivning
 • AIDA-ramverk
 • PAS-ramverk
 • E-post

PROVA PÅ JASPER GRATIS NU

Copy.ai alternativet till Jasper.AI

COPY.AI är ett bra alternativ till JASPER.AI. Verktyget är lite mer inriktat på short-form medan jasper ha lite mer fokus på long-form, men båda verktygen hanterar både och.

Med hjälp av maskininlärning analyserar CopyAI din målgrupp och skriver engagerande texter som faller dem i smaken. CopyAI-plattformen stöder över 20 språk, vilket gör den till ett utmärkt verktyg för globala varumärken.

CopyAI sparar tid genom att generera innehåll automatiskt, men det säkerställer också att ditt innehåll är av högsta kvalitet.

Så om du letar efter ett sätt att ta din innehållsmarknadsföring till nästa nivå ska du överväga att använda CopyAI.

Ett billigare alternativ än Jasper.