Tjäna pengar på dropshipping

Vad är dropshipping?

Dropshipping är återförsäljning av fysiska varor men utan att du behöver hantera dem själv.

Intressant video som går in mer på djupet om dropshipping

Med dropshipping kommer du lite närmare produkterna än vad du gör vid affiliatemarknadsföring.

Du kan köpa produkterna själv och skicka med ett speditionsföretag om du kan göra köpet själv. Ett smart alternativ för dropshippingverksamhet från USA är att använda sig av USGoBuy – ett speditionsföretag som skickar från USA till alla länder runt om i världen.

Denna tjänsten är väldigt enkel att använda och du kan börja dropshippa alla möjliga produkter från amerikanska webbutiker. Så här går det till:

  • Registrera dig och få din amerikanska
    leveransadress på några sekunder.
  • Otroliga besparingar – Inga medlemsavgifter. Inga månatliga avgifter. 60-dagars fri lagring. Gratis konsolideringstjänst. Inga dolda avgifter.
  • Prisvärda kurirtjänsteleverantörer – Långsiktigt partnerskap med US Postal Service, FedEx och DHL med konkurrenskraftiga priser.
  • Kvalificerad professionell service USGobuy har vunnit ett gott rykte från våra lojala kunder över hela världen.
  • Använd Paypal, bankkort eller kreditkort

== > KLICKA HÄR FÖR ATT SE MER OM USGoBuy <==

USGoBuy har betjänat mer än 400 000 kunder i över 200 länder.

Internetförsäljning, vilken produkt det än handlar om så behöver du inte lagra alla produkter som i traditionell handelsverksamhet. Med internetförsäljning behöver du bara ta itu med en viss leverantör för dina produkter. Du kan med andra ord öppna upp en klädbutik eller vad du vill på nätet utan att du ens behöver röra vid kläderna.

Hitta bra dropshipping leverantörer

Det kan vara svårt att hitta tillförlitliga dropshipping leverantörer och med det menas bra produkter och snabb leverans. Du ska ju även kunna sälja produkterna tillräckligt billigt på Tradera, eBay eller på din webbplats och göra en vinst.

Arga kunder och dåliga recensioner vill du absolut undvika när du börjar med en dropshippingverksamhet. Tänk dig själv att få vänta nästan en månad på att strumporna ska komma fram, eller förlora hela vinsten på grund av alla återbetalningar.

Att söka på nätet efter bra dropshipping levarantörer kan vara riktigt besvärligt. Därför finns det onlinekataloger med leverantörer som håller god kvalitet, har ett brett sortiment, har tillräckligt låga priser och har mycket snabbare leveranstider.

Med hjälp av dropshipping katalog så har många kunnat få ner leveranstider från 3 veckor till några dagar och även sänka återbetalningsgraden till under 2%. Därefter har de lyckats göra bra vinst på dropshipping.

Salehoos Katalog

Leverantörer på Salehoos lista är från hela världen, men de flesta finns i Australien, Kanada, Kina, Storbritannien, USA och naturligtvis Nya Zeeland där företaget grundades 2005. Läs mer om Salehoo hos Wikipedia

Salehoo har ett mycket bra system som förhindrar levarantörer som pysslar med svindel och scam.

Från grossisterna i Salehoo finns det cirka 1,6 miljoner produkter till salu, till grossistpriser.

Salehoo-medlemskap kostar 67 $ per år (en återkommande betalning) och där ingår även grundläggande handledning om försäljning online, samt forum som är väldigt användbart när det kommer till frågor om dropshipping.

Medlemskapet inkluderar även ett marknadsundersökningsverktyg som du kan ha nytta av om du inte är helt säker på vilken nisch du ska göra affärer i.

Sedan finns även extramaterial och du kan betala extra för avancerade självstudier om försäljning online och på eBay, eller gå kursen Salehoo Online Selling Tactics.

Vad är bra med Salehoo?

Salehoo är en av de mest populära källorna till dropshippers och grossister. Det finns många positiva recensioner Salehoo online.
Salehoo har över 8 000 leverantörer och mer än 2,5 miljoner produkter listade i sin databas.

== > Kolla in Salehoo här <==

 

Att skapa dropshipping webbplats och börja marknadsföra den blixtsnabbt

Nu blev det lite misslyckat test eftersom den som skapade Shopify hemsidan gjorde arbetet för dåligt. Det är enklare att bara designa den själv, fast det går hitta frilansare som kan utföra arbetet utmärkt på Fiverr, möjligen slarvade han som skapade klippet lite när han gick igenom recensionerna.

Fiverr utmärkt alternativ för att komma igång med Dropshipping inom en vecka med en låg budget, du behöver bara spendera cirka 1000 kronor. Klicka här för att se mer på Fiverr! 

Här kan vi se hur dropshipping hemsidan görs framgångsrik